VoiPex P-60

Rešitev primerna za večino poslovnih uporabnikov. Dovolj velika in zmogljiva, da zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike, vseeno pa poceni in zelo varčna.

Zmogljiva Na videz majhna a ...

V samo 1U rack ohišje je vgrajena visokozmogljiva procesna enota s štirimi jedri in 64-bitno večnitno tehnologijo, ki je sposobna obdelati veliko količino podatkov. Za shranjevanje podatkov skrbi hitra SSD pomnilna enota. Tako lahko na sistem prijavimo do 100 telefonov, ter vršimo do 30 sočasnih pogovorov.


Zanesljiva Neprekinjeno delovanje

S skrbno izbranimi deli, ki koristijo najnovejše tehnologije je poraba celotnega sistema zelo majhna (celo ob polni obremenitvi ne preseže 30W). Zato se tudi sestavni deli ne pregrevajo. V sistem tudi ni vgrajenih vitalnih vrtljivih delov. Tako je zagotovljena visoka stopnja zanesljivosti delovanja in dolga življenska doba.


Funkcionalna Kot se šika

V samo 1U (4 cm) visoko ohišje, pripravljeno za motažo v 19" omaro je vgrajena visokozmogljiva procesna enota s štirimi jedri in 64-bitno večnitno tehnologijo, ki je sposobna obdelati veliko količino podatkov. Tako lahko na sistem prijavimo do 100 telefonov, ter vršimo do 15 sočasnih pogovorov.


Prilagodljiva Postavitev v vsakem okolju

V samo 1U (4 cm) visoko ohišje, pripravljeno za motažo v 19" omaro je vgrajena visokozmogljiva procesna enota s štirimi jedri in 64-bitno večnitno tehnologijo, ki je sposobna obdelati veliko količino podatkov. Tako lahko na sistem prijavimo do 100 telefonov, ter vršimo do 15 sočasnih pogovorov. skrbi zelo močan požarni zid.


Upravljanje

in nastavitve sitema so preko spletnega vmesnika, in je razdeljeno na več nivojev. A) upravljanje in nastavtve na sistemskem nivoju B) nastavitve na nivoju administracije sistema - nastavitve ekstenzij, lokalnih telefonov, poti klicanja, skupine ... C) upravljanj na nivoju uporabnika - upravljanje z glasovno pošto, preusmeritvami ...

več ... »

Funkcije

S-30 ima velik nabor funkcij, ki se

več ... »

Varnost

Rešena je z zelo močnim požarnim zidom, ki dovoli dostop le z znanih in izbranih omrežij, ki so predhodno določena. Za povezavo ponudnika se lahko uporabi sistem navideznega privatnega omrežja (VPN), ki popolno zaščiti sistem pred "nepovabljenimi" obiski. Upravljanje požarnega zidu je omogočena le na sistemskem nivoju, osnovna pravila pa so že vnaprej določena.

več... »